FusieForum 'Ruimtelijk beleid: stad en platteland gaan hand in hand'

In onze nieuwe gemeente hebben we rust én de voorzieningen die je in een stad vindt. We maken een bruisende stad, helpen ondernemers en zorgen voor groene plekken. Dorpen blijven plekken waar de buurt gezellig levendig is en wonen betaalbaar moet blijven. We denken ook aan het klimaat en willen duurzaam zijn.

Op de planning
Start 11-06-2024 om 19:00
Einde 11-06-2024 om 21:30

In het najaar van 2023 blikten we met enthousiasme vooruit naar een veelbelovende toekomst voor onze fusiegemeente. Nu is het jouw beurt om mee na te denken over die nieuwe gemeente en de legislatuur van morgen. We nodigen je daarom uit op de fusiefora, drie inspirerende bijeenkomsten waar je met andere inwoners, verenigingen, ondernemers en adviesraden van gedachten kan wisselen over drie verschillende thema’s.

Op het programma:

  • spreker Erik Dewaele neemt ons mee in het thema;
  • een blik op de belangrijkste trends en tendensen binnen het gespreksdomein;
  • interactieve gesprekstafels waar we samen nadenken over de toekomst en impact van onze fusiegemeente.


Door actief deel te nemen aan deze participatieavonden draag je bij aan de nieuwe gemeente van morgen. Je bent van harte welkom om één, twee of de drie avonden bij te wonen! Wellicht heeft het thema dat jij belangrijk vindt ook raakvlakken met de andere thema’s en kun je je waardevolle ideeën kwijt op elke avond.


Bevestig je aanwezigheid door je hier in te schrijven.

Samen maken we het verschil!