Ontwerp jij de baseline voor onze nieuwe gemeente?

Jouw stem telt!

Hoe gaat alles in z’n werk?  

Inwoners dienen voorstellen in (15/12/2023 - 31/1/2024) 

Inwoners krijgen de kans suggesties voor de baseline in te sturen. Dat kan vanaf 15 december digitaal via onze spiksplinternieuwe website (zie artikel hierboven) of via de brievenbus van het gemeentehuis. De baseline moet een link met Meulebeke hebben.  

Jury in actie (1/2/2024 - 9/2/2024) 

Een jury van lokale experten en lokale vertegenwoordigers uit elke politieke fractie zal de ingediende suggesties onder de loep nemen. Na een eerste selectie op originaliteit, fatsoen, en het vermijden van afkortingen en cijfers, kiest een jury maximum 10 baselines waarop jullie vervolgens kunnen stemmen. 

Tijd om te stemmen (1/3/2024 - 31/3/2024) 

In maart kan de inwoner stemmen op de favoriete baseline, digitaal vanuit de zetel of op papier. Elke inwoner vanaf 16 jaar kan één stem uitbrengen. En voor wat hoort wat, we bedanken de inwoner om te stemmen met een kans op een Tieltbon of een Meulebekebon! 

De finale onthulling (midden april 2024) 

Midden april 2024 maken we de winnende baseline bekend tijdens een toelichting aan de  medewerkers en raadsleden. Een persbericht zorgt voor de kers op de taart, en nadien starten we met een campagne op onze fusiewebsite, via de fusiefolder en alle andere vertrouwde kanalen. 

We rekenen op jouw stem en creativiteit om onze nieuwe fusiegemeente een geweldige start te geven!

Ook interessant